Корейська кухня дивує нас своїми стравами, а мариновані кабачки по корейські швидкого приготування – це чудова і оригінальна закуска, яка відмінно підійде тим, хто хоче заощадити свій час і приготувати страву максимально швидко. Рецепт приготування страви дуже простий і зрозумілий. Калорійність маринованих кабачків по корейські дуже низька, тому що страва складається виключно зі свіжих продуктів. Крім того, так як такий салат готується без термічної обробки, всі його інгредієнти зберігають свої корисні властивості.
Так, кабачки мають дуже низьку калорійність, а також містять в собі вітаміни С і В, а в моркві міститься велика кількість вітаміну А. Ці продукти дуже корисні для профілактики проблем із зором, а також для поліпшення роботи стравоходу і травної системи. Болгарський перець і зовсім є джерелом вітамінів і мікроелементів, які роблять позитивний вплив на серцево-судинну систему.
Секрет рецепту смачного салату в тому, щоб використовувати тільки свіжі і стиглі овочі. Кабачки краще вибирати молоді, так як вони більш пружні і хрусткі, а також має більш насичений і солодкий смак. Цибулю же ви можете взяти як звичайну білу, так і червону. При цьому червона ріпчаста цибуля додасть салату особливий присмак.
Мариновані кабачки по корейські швидкого приготування можна подати як до святкового столу у вигляді закуски, так і використовувати для повсякденного сніданку чи обіду. Таке блюдо дуже легко приготувати своїми руками в домашніх умовах. Щоб переконатися в цьому, почитайте наш рецепт і приступайте до готування цього смачного салату по корейські.
Складові:
- Кабачок (2 шт.)
- Морква (1 шт.)
- Цибуля ріпчаста (2 шт.)
- Оцет 9% (3 ст. л.)
- Харчова сіль (0,5 ч. л.)
- Цукровий пісок (1 ч. л.)
- Коріандр мелений (1 ч. л.)
- Перець чорний мелений (1 щіпка)
- Паприка сушена (1 ч. л.)
- Перець червоний мелений (1 щіпка)
- Перець солодкий болгарський (1 шт.)
- Рослинна олія (2 ст. л.)
- Часник (1 зубчик)
Кроки приготування
Кабачок і морквину промийте в проточній воді і зніміть тонкий шар шкірки. Плодоніжку кабачка можете не відрізати, так як в наступному кроці вам буде зручніше працювати з цим овочем.
Візьміть терку, яка використовується для подрібнення продуктів соломкою і натріть на ній кабачок. Завдяки тому, що ви залишили хвостик, вам буде простіше подрібнити плід повністю.
Моркву теж натріть на тій же тертці. Якщо виходить занадто довга соломка, можете порізати її навпіл або ж розрізати сам овоч.
Болгарський перець промийте в проточній воді і виріжте серединку разом з насінням. Потім необхідно за допомогою ножа нарізати овоч якомога більше тонкою соломкою, щоб вона була приблизно одного розміру з морквою і кабачком.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і обполосніть під струменем проточної води. Це допоможе запобігти сльозоточивості під час його нарізки. Потім поріжте цибулю навпіл і наріжте півкільцями.
Всі нарізані інгредієнти складіть у глибоку ємність, а краще в контейнер, який можна буде щільно закрити кришкою. Струсіть і перемішайте продукти.
Тепер необхідно налити на сковороду необхідну кількість олії, розігріти на протязі п’яти хвилин, додавши до нього подрібнений часник. Після цього залийте це в нарізані продукти. Далі додайте спеції, залийте невеликою кількістю оцту, досипте цукор і сіль за смаком і накрийте кришкою, відправивши настоюватися в холодильник. Через півгодини мариновані кабачки по корейські швидкого приготування можна подавати до столу.