Корейська кухня – салат із зеленої цибулі по корейські

Корейська кухня

Корейська кухня може здивувати кожну людину своєю унікальністю і оригінальністю. Наприклад салат із зеленої цибулі по корейські – це новий рецепт приготування усіма улюбленого салату, він виходить дуже легким і пікантним. Приготувати салат зі свіжої зеленої цибулі можна максимум за 20 хвилин, тому з такою стравою корейської кухні впорається навіть дитина.

Рецепт салату із зеленої цибулі по корейські дещо відрізняється від звичних рецептів приготування подібних салатиків. Завдяки цим відмінностям смак страви зміниться майже до невпізнання. Його можна буде навіть з’їсти перед роботою і не побоюватися за несвіже дихання. А все тому, що цибулька в процесі приготування такого корейського салату обробляється окропом, тому характерна гіркота і гострий запах зникають.

Соєвий соус і кунжутне масло істотно перетворять смак салату із зеленої цибулі. Саме ці інгредієнти подарують традиційній страві характерні нотки корейської кухні, які не зустрінеш в класичному українському салаті з зеленої цибулі з яйцем або свіжим огірком.

Виберіть найбільший пучок свіжої цибульки – і почнемо експерименти на кухні. Всі секрети створення неповторного і екзотичного салату із зеленої цибулі розкриє покроковий фото рецепт. Спробувавши одного разу такий варіант приготування салату, ви назавжди закохаєтесь в цей ніжний і пікантний смак.

Складові

  • Цибуля зелена (1 великий пучок або 2 середніх)
  • Кунжутну олія (1 ст. л.)
  • Соєвий соус (1 ст. л.)
  • Кунжут або сезам (1 щіпка)

Кроки приготування

Зелену цибулю ретельно промийте і висушіть. Сухі кінчики обріжте, а білі стебла відокремте від зеленої частини. Зелені стебла наріжте невеликими шматочками завдовжки 3-4 сантиметри.

Корейська кухня

Наберіть в каструлю трохи води і доведіть до кипіння. Спочатку відправте в киплячу воду білі цибульні стебла. Проваріть їх протягом однієї хвилини.

Слідом відправляйте туди ж зелені стеблинки і вимикайте вогонь. Нехай цибулька постоїть в окропі протягом однієї хвилини.

Перекладіть ошпарену цибулю на сито або друшляк, щоб стекла зайва волога.

корейська кухня

Коли цибулька охолоне, трохи відіжміть її і викладіть на тарілку.

Корейська кухня

Заправте цибулю соєвим соусом і кунжутним маслом. Ретельно перемішайте його, щоб кожен шматочок був повністю покритий заправкою.

На завершення прикрасьте салат із зеленої цибулі дрібкою кунжуту – і можна подавати до столу. Дивуйте новим рецептом салату ваших домашніх і дивуйтеся самі. Повірте, що така закуска займе почесне місце у вашому повсякденному і навіть святковому меню.

Корейська кухня

Смачного!

1 Коментар

Залишити відповідь до Жанна Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *