Смачні, 100% вегетаріанські, гострі овочеві корейські пельмені, які тепер не важко приготувати, не виходячи з дому!
Що нам буде потрібно
- Капуста кімчі – 300г
- Твердий тофу – 150 г
- Тісто для пельменів – 15
- Пароварка або сковорода вок для обсмажування у фритюрі
Як готувати корейські пельмені кімчі
- Дрібно наріжте готову капусту кімчі.
- Тофу наріжте маленькими кусочками.
- Змішайте капусту з тофу.
- Чайну ложку фаршу покладіть на кожен листок тіста, не розморожуючи його!
- Обсмажте пельмені у фритюрі (3-4 хв. З кожної сторони) або відваріть в пароварці (20 хв)
- Ваші чудові корейські пельмені кімчі готові!
Читайте також: Класичний корейський соєвий суп